Welkom

Het Huis Der Zotheid is een literair café waar buurtbewoners, studenten, dichters, kunstenaars, schrijvers, muzikanten en ondernemers elkaar ontmoeten voor een goed gesprek, gezelligheid en heerlijke koffie.

Studeren en Werken

Voor diegene die liever in een leuke ambiance willen studeren of werken is Huis Der Zotheid ook de aangewezen plek. Wij hebben snel internet, goede koffie en als je wilt vergaderen dan kan dat tot 2 uur per week gratis bij minder dan 8 personen.

Vergaderen of een feestje

Wil je met meer mensen vergaderen of een feestje geven ook dan is Huis Der Zotheid een geschikte plek. Of het nu gaat om een vergadering maandagmorgen, een kinderfeestje op woensdagmiddag of een borrel op vrijdagavond. In Huis Der Zotheid is alles mogelijk.

Boeken, kunst en design

Heb je een verjaardag en wil je iemand een echt Rotterdams boek, kunstwerk of design kado doen dan ben je bij ons ook aan het juiste adres.

Lekker ontspannen

Wil je even helemaal niks. Bestel dan een kopje NY Coffee en/of een heerlijke Wilma’s Cake en ga op ons zonovergoten terras zitten.

Agenda

Kom je liever voor een talkshow, concert of expositie raadpleeg dan onze agenda.

Bereikbaarheid

De locatie is met een treinstation en twee metro stations op minder dan 500 meter, een tramhalte op nog geen 150 meter, een openbare fietsenstalling incl. oplaadpunt voor elektrische fietsen en volop parkeerplaatsen overigens bijzonder goed bereikbaar.