Postservice

Heeft u een bedrijf en zoekt u een zakelijk correspondentieadres voor de Kamer van Koophandel (KvK) of voor op uw website en zakelijke correspondentie? Kies dan voor de postservice van Huis Der Zotheid! Dit kan al voor 17,50 euro per maand. Voor deze service krijg jij het postadres Haringvliet 401 met de toevoeging a tot en met z.

Van de ingekomen poststukken en pakketten ontvangt u vervolgens automatisch een e-mail en/of sms notificatie. Ook kunnen wij uw post verzamelen en doorsturen naar een door u gewenst adres zodat u niet langs hoeft te komen. Ideaal voor startende ondernemers, ZZP-ers, freelancers, andere thuiswerkende ondernemers en buitenlandse ondernemingen!

Regel vandaag nog uw virtuele kantoor!

  Huis Der Zotheid TPG Post Postadres Kubus Office
Aansluitkosten  € 12,50  € 47,19   € 50  onbekend
Abonnementskosten € 12,50 per maand va.  € 253,50 per jaar va € 49,50 per maand va € 42,50 per vier weken

 

Wat zijn dan de voordelen van een eigen postadres?

  1. Een postbus adres staat professioneler dan een thuisadres. Tegenwoordig zoeken steeds meer mensen eerst even op internet voordat ze met een bedrijf in zee gaan.
  2. Het voorkomt een grote poststapel. Zeker als jij veel post verwacht, is het niet heel handig als je thuis een kleine brievenbus hebt.
  3. De post wordt door iemand anders gesorteerd; dat bespaart tijd.
  4. Ben je vaak in het buitenland? Dan kan je er zelfs voor kiezen om de post per PDF te ontvangen. Zo kun je je fysieke post op jouw laptop of smartphone lezen.

Wij verzenden ook DHL en TPG postpakketten voor 0,50 euro.