Boekpresentaties

30 September 2018 (14:00-15:00)

Op zondag 30 september vertellen Vanita en Joe Monk over hun boek antarctica.

Mei 2018

Dreiging, geweld en agressie alom. Daarom werd deze geactualiseerde samenspraak, uitgaande van Erasmus’ Dulce Bellum Inexpertis, uitgegeven.

De tekst van Erasmus wordt erin, aan de hand van tien thema’s, geconfronteerd met hedendaagse teksten uit literatuur en media. Verder zijn bijdragen van betrokken medestanders, waaronder enkele wetenschappers, een oud-diplomaat en kunstenaars, opgenomen. Het boek is rijk geïllustreerd met a

April 2017

Dreiging, geweld en agressie alom. Daarom werd deze geactualiseerde samenspraak, uitgaande van Erasmus’ Dulce Bellum Inexpertis, uitgegeven.

De tekst van Erasmus wordt erin, aan de hand van tien thema’s, geconfronteerd met hedendaagse teksten uit literatuur en media. Verder zijn bijdragen van betrokken medestanders, waaronder enkele wetenschappers, een oud-diplomaat en kunstenaars, opgenomen. Het boek is rijk geïllustreerd met afbeeldingen en tekeningen van kinderen.

Maart 2017

31 Maart 2017 | vr | 19:00-21:00 Boeken: Hanneke Dijkman vs Frank Schurink

Titel: Een 10 voor werkgeluk VERSUS gedoe is pas gedoe als jij er gedoe van maakt.

Twee Rotterdammers stropen deze avond de mouwen op. Hoe maak je het jezelf leuker op het werk, hoe ga je om met gedoe?

Hanneke Dijkman biedt haar vier stappen naar werkgeluk aan als dé oplossing.

Frank Schurink vertelt over de onverwachte opluchting van gedoe. Er is een verrassend simpel aan/uitknopje – gedoe aan, gedoe uit – en dat heeft veel invloed op de ontwikkeling van je brein en dus jijzelf.

Met energie, humor en veel verpletterende simpele waarheden en rakende verhalen staan deze schrijvers garant voor een avond vol plezier.

Na afloop signeren Hanneke en Frank graag hun beide boeken voor u.

Januari 2017

Op de laatste vrijdag van januari presenteren wij de twee dichters Walther Ligtvoet en Frank Vingerhoets hun nieuwste bundel en vragen wij hun het hemd van hun lijf.