Huis Der Zotheid zoekt Brandgrensdichters

Huis Der Zotheid zoekt Brandgrensdichters

March 4, 2020 Uncategorized 0

Voor het 6e opeenvolgende jaar zoekt het literaire café Huis Der Zotheid voor de Dichters Herdenken Het Bombardement manifestatie op 14 mei as Rotterdammers die om 13:28 op een van de 80 straathoeken aan de brandgrens een gedicht willen voordagen. Dit jaar wordt het gedicht “Het Hart Van De Stad” van J.C. Bloem voorgedragen.

Wil jij brandgrensdichter worden en op een van de 81 straathoeken van de brandgrens de slachtoffers van het bombardement herdenken meld je dan snel aan via www.huisderzotheid.nl/brandgrensdichters.

Hier kan je ook tot 1 mei je een eigen gedicht over het bombardement, oorlog of wederopbouw insturen. Uit alle inzendingen worden de 12 beste gedichten van 2020 in een bundel gepubliceerd en die avond tijdens de afsluitende dicht manifestatie van 19:00 – 21:00 in Huis Der Zotheid voorgedragen.

He laat ons weten wat je van Huis Der Zotheid vindt. Ik kijk uit naar je reactie!