Het Huis Der Zotheid sponsort de Zomer Universiteit

Het Huis Der Zotheid sponsort de Zomer Universiteit

July 22, 2018 Uncategorized 0

Sinds 2008 kunnen deelnemers aan de Rotterdam Swim, Amsterdam Swim en Royal Amstel Swim jaarlijks zwemmen voor het HDZ Jeugdfonds (tbv oa www.zomeruniversiteit.nl en www.jeugdfilmfestival.nl). De Zomer Universiteit richt zich op onderwijs aan jongeren van 12-18 jaar en voor deze jongeren organiseren wij sinds 2016 elk jaar inspirerende college’s. Vanaf volgende week wordt deze flyer op de buitenschoolse opvangen, bibliotheken, zwembaden, musea’s, etc verspreid. Overigens kan de Zomer Universiteit niet plaatsvinden zonder een grote jaarlijkse donatie van het Huis Der Zotheid.

He laat ons weten wat je van Huis Der Zotheid vindt. Ik kijk uit naar je reactie!