Expositie 21: Marianne Fontein

Expositie 21: Marianne Fontein

March 29, 2018 Uncategorized 0

Expositie 21. Marianne Fontein

Expositie 21. staat in het teken van gebouwen. Marianne Fontein laat tijdens deze expositie beelden en tekeningen zien van hoogbouw in Rotterdam waarbij Marianne door middel van herhaling de kijker meeneemt in een met gouache ingekleurde stad.

De werken grijpen de bezoeker gelijk aan door de combinatie van de prachtige kleuren met de pijnlijke verlatenheid. Haar rauwe werkelijkheid tekent zij met een fijnschrijver van rechtsboven tot linksonder. Ondanks of juist door deze wetmatigheid ontdekt zij net als Gregor Mendel een oneindig DNA door overerving.

Marianne Fontein woont en werkt sinds 1980 in Rotterdam en het is de eerste keer dat dit werk in Rotterdam te zien is.

He laat ons weten wat je van Huis Der Zotheid vindt. Ik kijk uit naar je reactie!