26 oktober nieuw Kunst Uurtje

26 oktober nieuw Kunst Uurtje

October 8, 2017 Uncategorized 0

Kijken naar kunst krijgt een andere dimensie als je er meer van weet. In Uurtje Kunst neemt kunsthistoricus en museumdocent Hoo Man Chan je mee in de geschiedenis van de Europese beeldende kunst. Dit seizoen staan dé topstukken van Museum Boijmans van Beuningen centraal. De vaste collectie van het museum is vanaf dit jaar in een totaal andere opstelling te zien. Tijd dus om de vele meesterwerken die Rotterdam rijk is in de spotlights te zetten. Deze editie behandelen we het verhaal achter het beroemde portret van Erasmus door Lucas Cranach, 1530.

Hoo Man Chan

In Huis Der Zotheid geeft Hoo Man Chan maandelijks van 19:30-22:00 een lezing over kunst. Schrijf de onderstaande data alvast in je agenda en ga naar www.huisderzotheid.nl/kunst-uurtje voor meer informatie: 
– donderdag 31/8 : Katten in de kunst

– donderdag 28/9 : Hollandse Meesters in Amsterdam

– donderdag 26/10 : Breitner, Van Gogh & Mondriaan in Parijs
28 october uurtje kunstjpg 
– donderdag 9/11 : Paul Delvaux

– donderdag 7/12 : Romantiek van Friedrich tot Turner

He laat ons weten wat je van Huis Der Zotheid vindt. Ik kijk uit naar je reactie!