Expositie 10 Jaar Rotterdam Swim

Expositie 10 Jaar Rotterdam Swim

July 3, 2017 Uncategorized 0

Ik wil je graag uitnodigen voor de expositie :
    10 Jaar Rotterdam Swim
Je bent pas een Rotterdammer als je de golven van de Maas hebt getrotseerd
De expositie wordt op zaterdag 29 juli om 15:00 in Huis Der Zotheid (Haringvliet 401) geopend!

Foto’s en herinneringen
Als jij nog mooie herinneringen, foto’s en video’s hebt dan wil ik je graag uitnodigen deze naar info@rotterdamswim.com te sturen. Onze curator Wilma Kun gaat er graag mee aan de slag. Foto’s van de door ons georganiseerde Amsterdam Swim en/of Royal Amstel Swim zijn ook van harte welkom.

Inschrijven
Wil je op 30 juli met ons rond het Noordereiland in hartje Rotterdam zwemmen om aandacht te vragen voor schoon water in de grootste kunstmatige haven ter wereld dan krijg je als oud deelnemers 25% korting op het inschrijfgeld want zonder jou hadden wij de Rotterdam Swim nooit kunnen organiseren en zoveel goede dingen kunnen doen voor gehandicapten, schoon water, de voedselbank en nu ook jongeren dmv de Zomer Universiteit. Kijk op www.rotterdamswim.com en schrijf je in voor de Solo, Halve, Estafette, Estafette+, Team of Familie afstand en/of meer informatie over de verschillende goede doelen die wij de afgelopen 10 jaar dankzij jou hebben kunnen realiseren.

Erik en Wilma

He laat ons weten wat je van Huis Der Zotheid vindt. Ik kijk uit naar je reactie!